Laden concerten

« Alle evenementen

  • Dit concert is voorbij.

Rosanne Philippens en Zoltán Fejérvári

zondag 18 september 2022 om 15:30

- $24.00

Violiste Rosanne Philippens en pianist Zoltán Fejérvári voeren werken uit van Francis Poulenc, Gabriel Fauré en César Franck.

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 23 januari, maar moest vanwege coronamaatregelen worden afgelast.

Rosanne Philippens studeerde zowel aan het Haags conservatorium als aan de Hochschule für Musik in Berlijn. Beide studies sloot ze af met de hoogste onderscheiding. Ze was prijswinnaar van verschillende concoursen en ze is een van de meest gevraagde Nederlandse violisten. Rosanne Philippens treedt veelvuldig op met gerenommeerde dirigenten en ze is als kamermusicus te horen op grote internationale festivals.

De Hongaarse pianist Zoltán Fejérvári won in 2017 het prestigieuze Concours Musical International de Montréal en in 2016 het befaamde Borletti-Buitoni Trust Fellowship. Hij is een veelgevraagde pianist en musiceert op grote podia wereldwijd. Hij wordt geroemd om zijn buitengewone muzikaliteit en virtuositeit.

https://www.rosannephilippens.com

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

Gegevens

Datum:
zondag 18 september 2022
Tijd:
15:30
Kosten:
$24.00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek