Laden concerten

« Alle evenementen

  • Dit concert is voorbij.

Raoul Steffani en Daan Boertien

zondag 23 oktober 2022 om 15:30

- $25.00

Raoul Steffani, bariton en Daan Boertien, piano brengen een programma getiteld Vocale hoogtepunten door de eeuwen heen

Bariton Raoul Steffani behoort nu al tot de grote Nederlandse zangers. Zijn debuut cd met liederen van onder meer Schumann, Grieg en Sibelius werd door de pers unaniem geprezen om de ‘uitzonderlijk hoge kwaliteit’. Raoul Steffani zong onder meer in het Amsterdams Concertgebouw, in Hamburg, München, Wenen, Parijs, Madrid, Athene, Los Angeles en San Francisco. Hij treedt op als operazanger, soleert met orkesten en zingt recitals.

Pianist Daan Boertien heeft zich gespecialiseerd in liedbegeleiding en kan, volgens een recensent ‘onaards mooi spelen. Hij is een zanger op de vleugel’. Zijn debuut cd met bariton Michael Wilmering werd door de internationale pers met groot enthousiasme ontvangen. Daan Boertien won vele prijzen in binnen- en buitenland en was te horen op belangrijke Nederlandse festivals en festivals in Duitsland, Portugal en Tunesië.

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

Gegevens

Datum:
zondag 23 oktober 2022
Tijd:
15:30
Kosten:
$25.00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek